Loading

Tietosuojakäytäntö

Tällä sivulla kerrotaan sinulle käytännöstäsi, joka koskee henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelumme, ja niihin liittyviä valintoja. Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavana osoitteesta https://capturesbymcq.myshopify.com/

Definitions

  • palvelu

    Palvelu on https://capturesbymcq.myshopify.com/ verkkosivusto, jota ylläpitää capturesbymcq

  • Henkilökohtaiset tiedot

    Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoa elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista (tai niistä tiedoista tai muista tiedoista, jotka ovat joko hallussaan tai todennäköisesti tulemme hallussaan).

  • Käyttötiedot

    Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään joko joko palvelun käytöstä tai itse palveluinfrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

  • Keksit

    Evästeet ovat laitteellesi (tietokoneelle tai mobiililaitteelle) tallennettuja pieniä tiedostoja.

Tietojen keruu ja käyttö

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin palvelun tarjoamiseksi ja parantamiseksi sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Palvelumme käytön aikana voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteydenpitoon tai tunnistamiseen ("Henkilötiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

  • Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot

Saatamme myös kerätä tietoja siitä, kuinka palveluun päästään ja sitä käytetään ("käyttödataa"). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet Protocol -osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selaimen versio, vierailemasi palvelumme sivut, vierailun aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, ainutlaatuinen laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Seuranta- ja evästeetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme palvelumme toimintaa ja pidämme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa ja joissa voi olla nimetön yksilöivä tunniste. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Käytetään myös muita seurantatekniikoita, kuten majakat, tunnisteet ja skriptit tiedon keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Kuitenkin, jos et hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitain palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä:

  • Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästeitä palvelumme ylläpitämiseen.
  • Ensisijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -sovelluksia muistaaksesi valintasi ja eri asetukset.
  • Turvaevästeet. Käytämme turvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttö

capturesbymcq käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen
  • Ilmoittaa sinulle palvelumme muutoksista
  • Jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun valitset niin
  • Tarjoa asiakaspalvelua ja tukea
  • Tarjoamme analyysia tai arvokasta tietoa palvelun parantamiseksi
  • Seurata Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja puuttua teknisiin ongelmiin

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneisiin, joita sijaitsee oman osavaltion, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttövallan ulkopuolella, ja niitä voidaan ylläpitää tietokoneissa, joissa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttövaltasi laista.

Jos sijait Algerian ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Algeriaan ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sitä seuraavien tietojen toimittaminen edustavat suostumustasi siirtoon.

capturesbymcq ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaista valvontaa, mukaan lukien tiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot.

Tietojen julkistaminen

Lailliset vaatimukset

capturesbymcq voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojaa ja puolustaa capturesbymcq: n oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojellaksemme palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojautua lailliselta vastuulta

Tietoturva

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Voimme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palvelumme ("Palveluntarjoajat"), tarjoamaan Palvelua meidän puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi meidän puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme ylläpitä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt.

Meillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä eikä ole vastuussa niistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei osoita ketään alle 18-vuotiaita ("lapset").

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja lapsilta tarkistamatta vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimilta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "voimaantulopäivän".

Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tälle sivulle.

    Tutki sivustomme.

    Ostoskärryt

    Kärrysi on tyhjä.